Korte Bio

Geboren in 1987, in het mooie gezellige Breda. Als ik niet op reis ben, dan leef ik samen met mijn twee katten in een knus appartement. Als je mij kent dan zie je iemand die altijd haar telefoon bij zich heeft, lekker druk is, 1001 ideeën heeft en deze wilt uitvoeren maar vooral haar dromen aan het verwezenlijken is.

Never give up on your dreams

8 leuke weetjes

Reizen is mijn passie en mijn werk. Een grote droom was om locatie onafhankelijk te kunnen werken zodat ik reizen gemakkelijk kan combineren. In januari 2019 heb ik de stap gemaakt en werk ik nu als part time digital nomad.

Ik ben super blij met mijn sproetjes. In de winter zijn ze verstopt maar in de zomer komen ze naar buiten.

Ik heb een goed lopende reis/outdoor/adventure blog waar ik deels mijn geld mee verdien.

Ik ben een kluns eerste klas. Mijn teen stoten, telefoon zoeken terwijl ik die vast heb, potje verf laten vallen op een tapijt of gewoon van de trap afglijden met carnaval omdat ik op iemand anders aan het letten ben dan mijn eigen voeten.

Heb een concentratie van een goudvis…een tikkende klok, die trek ik van de muur af. In huis hangt er dus ook geen klok die tikt.

Kan nooit kiezen welk seizoen ik het fijnste vind. Alle vier de seizoenen hebben wel iets. 

Structuur is bij mij basis nummer 1. Zonder agenda of goed lopende to do lijst, kom ik te laat of niet of vergeet ik taken af te ronden.

Ben vrijwilliger bij Buddy to Buddy en vind het geweldig om samen met nieuwe Nederlanders mijn tijd door te brengen.

Lange Bio

24…het masker begon te breken. Scheuren begonnen te vormen. Ik begon te wiebelen totdat ik mezelf niet meer overheind kon houden.

Ik ging burn out en ik was 24 jaar jong…

Zoals jullie al weten heet ik Diana en tof dat je hier bent. Je bent op de pagina beland waar je meer over mij te weten kunt komen. Leuk maar stiekem ook wel eng hoor. Op de dag van nu ben ik open en hoop ik daarmee anderen te inspireren om ook het beste uit hun leven te halen.

Een hoop shit heb ik mee gemaakt in mijn leven. Onverwerkte shit, zo kan je het wel noemen. Altijd maar dat masker op en proberen zover mogelijk weg te rennen. angst om gezien te worden, angst om die shit toe te laten in mijn leven. Ik wilde sterk zijn en als sterk gezien worden. Dit ging goed, totdat de spreekwoordelijke emmer over begon te lopen.

Daar zit je dan, op een crisisafdeling. Je lichaam en geest kunnen niet meer. Gebroken. Gescheurd. Pijn…maar gelukkig werd ik gezien en geholpen. Eindelijk! Ik leerde wat mijn sleutel tot herstel was en nog steeds is. Praten! Juist, soms word je gek van mij, want kletsen is wat ik veel doe. Maar echt praten over mijn diepste pijnen was altijd een zwaar gevecht, eentje die ik niet wilde maken. Gelukkig heb ik gezien, geleerd en gevoeld dat praten over die pijnen met mij heeft gedaan. Ik ben mijn demonen aangegaan, mijn pijnen geaccepteerd en vooral mijn dromen gaan verwezenlijken.

Burn out, ADHD/ADD en een koopverslaving verder. Het zijn onderdelen van mij die er nou eenmaal zijn. Niet altijd een pretje maar ze hebben mij wel geleerd om echt van mezelf te houden, in alle kleuren en vormen.

Ga hier naar de blog